Infrarood folie plafond

Verwarm uw ruimtes op een slimme, efficiënte en duurzame manier met onze infrarood folie voor het plafond. Net zoals vloerverwarming biedt onze 24 volt elektrische plafondverwarming een oplossing voor een comfortabel binnenklimaat zonder extra ruimte in beslag te nemen.

 

 • Verwarm per ruimte
 • Geen leidingen, ketel of radiator nodig
 • Uitstekende luchtkwaliteit
 • 10 jaar garantie
 • Lage spanning (24/32/45 volt)
 • Onderhoudsvrij

Infrarood plafondverwarming

Onze elektrische plafondverwarming verspreidt een gelijkmatige infrarood warmte, vergelijkbaar met de weldadige warmte van zonnestralen. Het plafond wordt optimaal benut voor doeltreffende verwarming, in tegenstelling tot vloerverwarming waar meubels vaak een belemmering vormen voor een gelijkmatige warmteverdeling.

We verkopen onze infrarood plafondverwarming als universele verwarmingsfolie, zelfklevende verwarmingsfolie en als behangverwarmingsfolie. Deze producten zijn voor uw plafond in maatwerk verkrijgbaar. Vraag nu een offerte aan.

Entrasol verwarmingsfolie - plafondverwarming

Onze plafondverwarming

Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Infrarood universele verwarming

 • Werkt op een lage spanning van 24 volt.
 • Geniet van de comfortabele infraroodwarmte.
 • Geschikt voor installatie achter gipsplaten.
 • Ideaal voor pvc- en laminaatvloeren.
 • Toepasbaar als plafond-, wand- en vloerverwarming.
Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Zelfklevende verwarming

 • Beschikbaar in 24, 32 en 45 volt laagspanning.
 • Naadloze installatie onder tegels, egaline en stucwerk.
 • Toepasbaar als plafond-, wand- en vloerverwarming.
 • Specifiek ontworpen voor gebruik in combinatie met verlijming (stucwerk, tegels egaline e.d.)
Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Behang verwarming

 • Werkt op een lage spanning van 24 volt.
 • Biedt comfortabele infraroodwarmte.
 • Toepasbaar als plafondverwarming en wandverwarming.
 • Als behang te verwerken.

 

De voordelen van plafondverwarming

Met onze plafondverwarming geniet u van een gelijkmatige verspreiding van warmte door de hele ruimte. Bij het verwarmen met radiatoren zijn er “koude zones”. Met onze plafondverwarming ervaart u overal in de ruimte dezelfde comfortabele temperatuur. Onze plafondverwarming verwarmt de objecten en niet de lucht. Dit zorgt ervoor dat de kamer langer warm blijft, omdat de warme objecten de warmte goed vasthouden. Doordat de lucht niet circuleert dwarrelt er minder stof rond in de ruimte. Dit is vooral gunstig voor mensen met allergieën.

Een ander belangrijk voordeel in vergelijking met radiatoren is uiteraard de ruimtebesparing. Dankzij plafondverwarming behoudt u voldoende vloer- en wandruimte om meubels te plaatsen.

Duurzame verwarming

Bij Entrasol staat energie-efficiëntie hoog in het vaandel en onze infrarood folie voor het plafond vormt hierop geen uitzondering. Naast haar vermogen om ruimtes effectief te verwarmen, blinkt onze plafondverwarming ook uit in energie-efficiëntie. Met een laag voltage van slechts 24/32/45 volt biedt het een duurzame oplossing voor het verwarmen van uw huis, kantoor of bedrijfspand.

Daarnaast maakt onze dunne elektrische plafondverwarming gebruik van geavanceerde technologieën om energieverspilling te minimaliseren. Door het slim aansturen van de verwarming is er geen onnodig energieverlies, omdat de warmte gelijkmatig door de ruimte- en waar warmtebehoefte is- wordt verspreid.

Plafondverwarming installeren

Plafondverwarmingsfolie installeert u eenvoudig zelf of laat het over aan binnenhuisarchitecten, behangers, timmermannen, installateurs, stukadoors of schilders. Voor onze verwarmingsfolie is geen specifieke elektrische expertise nodig. De montage verloopt geheel risicoloos en u boort zonder problemen door de infrarood verwarmingsfolie heen zonder dat dit de werking beïnvloedt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Overweegt u een nieuw project en zoekt u een milieuvriendelijke manier om uw woning of kantoorpand te verwarmen? Bij Entrasol bieden wij niet alleen standaardoplossingen, maar ook maatwerk voor woningcorporaties, verhuurders, aannemers en projectontwikkelaars. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden van onze elektrische plafondverwarming. Laat ons u informeren over onze verwarmingsoplossingen die perfect afgestemd worden op uw behoeften en projectvereisten en krijg inzicht in onze duurzame en efficiënte verwarmingssystemen.

Vragen over infrarood plafondfolie

Heeft u nog vragen over onze infrarood plafondverwarming? Neem dan contact met ons op via 085 047 16 34 of stuur een e-mail naar info@entrasol.nl. Onze adviseurs beantwoorden graag uw vragen.

Veelgestelde vragen over onze infrarood folie voor plafonds

Stijgt de warmte niet op?

Onze plafondverwarming verwarmt het plafond en andere vaste objecten, waarna de warmte gelijkmatig wordt afgegeven aan de objecten in de ruimte. Objecten behouden de warmte veel langer dan lucht en de lucht circuleert minder door onze infrarood verwarming.

Verricht Entrasol ook de installatie?

Nee, onze plafondverwarming is zo ontworpen dat iedereen het kan installeren, met en zonder specifieke elektrische kennis. Binnenhuisarchitecten, behangers, timmermannen, installateurs, stukadoors of schilders installeren de verwarmingsfolie gemakkelijk in de ruimtes. Uitgezonderd aanpassingen aan het 230V gedeelte.

Is verwarmingsfolie geschikt voor alle soorten plafonds?

Ja, afhankelijk van de gewenste afwerking.

Kan de verwarmingsfolie worden gebruikt als enige warmtebron in een kamer, kantoor of huis?

Zeker, onze verwarmingsfolie is geschikt voor zowel hoofd- als bijverwarming. Als u geen radiatoren wilt, dan biedt onze plafondverwarming een uitstekende oplossing.

Hoe lang gaat plafondverwarming normaal gesproken mee?

Onze onderhoudsvrije plafondverwarming gaat jaren mee. Daarnaast heeft u ook nog 10 jaar garantie op onze verwarmingsfolie.

Bekijk nu onze standaardpakketten met prijzen.