Wandverwarming 24 volt

De CNT-IR wandverwarming is een volwaardige verwarming. Deze wandverwarming is zuinig, veilig, gebruiksvriendelijk, flexibel en uitermate comfortabel. De verwarming is makkelijk te verwerken onder de stucplaat, het behang of de verf. Met de CNT-IR wandverwarming profiteert u meteen van een compleet nieuw soort verwarming. De dunne warmtebanen van slechts een halve millimeter dikte brengt u als behang op de muur aan.

De kabels worden vervolgens aangesloten en achter of in de plint weggewerkt. Ten slotte wordt de wand gestuct of behangen. De warmtebanen verdwijnen daarbij uit het zicht. Conventionele, ruimte verslindende radiatoren zijn hiermee overbodig geworden. De verwarmde wand zorgt voor een comfortabele warmte en fijn klimaat in huis en kantoor. Hiermee geniet u van een aangename, natuurlijke en gezonde stralingswarmte.

VEILIG EN EENVOUD

Specialisten zoals schilders, behangers, binnenhuisarchitecten, stukadoors en timmermannen installeren de
verwarmingsbanen moeiteloos en in korte tijd!

Elektrische expertise is niet nodig, want de stekker van de verwarmingsregeling kan meteen in een geaard stopcontact worden gestoken. De verwarmingsbanen werken op 24V laagspanning. Montage en gebruik zijn daardoor risicoloos en is het mogelijk om bijvoorbeeld schilderijen etc. aan de verwarmde muur te bevestigen.

U kunt eenvoudigweg door de verwarming heen boren, zonder dat het zijn werking verliest.

Vrijblijvende afspraak?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project of bedrijf?
Wij komen graag langs om een demonstratie te geven.

Handelsweg 9a
7161 BW Neede, The Netherlands
085 – 047 16 34
info@entrasol.nl
www.entrasol.nl

Bekijk nu onze standaardpakketten met prijzen.