Onze voordelen

Onze verwarmingsfolie biedt een veelzijdig scala aan voordelen voor verhuurders, woningbouworganisaties, aannemers en projectontwikkelaars. De innovatieve systemen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne verwarmingsoplossingen. Met Entrasol profiteert u van vele voordelen die bijdragen aan een duurzamere en gezondere toekomst. Ons verwarmingssysteem neemt geen extra ruimte in waardoor u meer beschikbare ruimte heeft voor de verhuur.

Duurzaam

Eén van de belangrijkste voordelen van onze verwarmingsfolie zijn de duurzame aspecten. We gebruiken groene energie en realiseren directe verwarming om een groenere toekomst te bevorderen. Door te kiezen voor Entrasols verwarmingsoplossingen draagt u niet alleen bij aan een groenere planeet, maar geniet u ook van duurzame en kosteneffectieve verwarming in uw projecten.

 

Energie-efficiënt en kostenbesparend

Onze verwarmingsfolie heeft een laag energieverbruik in vergelijking met conventionele systemen. De directe warmteafgifte zorgt voor vermogensbehoud en resulteert in een efficiëntere verwarming van uw ruimtes. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en lagere stookkosten.

 

Groene energie

Onze oppervlakteverwarmingssystemen combineert u eenvoudig met zonnepanelen. Op deze manier voorziet u uw verwarmingsbehoeften van schone, hernieuwbare energie en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Entrasol CO2 uitstoot

Gezonde en comfortabele verwarming

Bij Entrasol streven we naar een gezond binnenklimaat. Onze verwarmingsfolie wordt als zeer comfortabel ervaren, omdat het werkt als een directe verwarming. Bovendien minimaliseert ons systeem elektrosmog, elektrische straling en verminderen de verwarmingsfolie de verspreiding van dwarrelend stof. Hierdoor ontstaat een hypoallergene ruimte.

Entrasol verbruik in huis

Onderhoudsvrij en veilig

Het installatieproces van onze innovatieve verwarmingsfolie is niet alleen uitzonderlijk eenvoudig, maar bespaart ook tijd en kosten. Als u kiest voor Entrasols verwarmingsoplossing bespaart u niet alleen op installatiekosten, maar ook op de jaarlijkse onderhoudslasten. Het gebruik van onze geavanceerde folie betekent afscheid nemen van traditionele verwarmingscomponenten, zoals ketels, leidingen en radiatoren. Daardoor verdwijnen de onderhoudswerkzaamheden voor de ketels, leidingen en radiatoren gedurende het jaar.

 

Verwarm per kamer

U bedient onze verwarmingssystemen zijn eenvoudig met zowel een thermostaat als een app. U stelt de temperatuur per segment afzonderlijk in, waardoor u maximale controle heeft over uw verwarmingsbehoeften. Dit zorgt voor optimaal comfort in elke ruimte van uw gebouw.

Veiligheid en garantie

Bij Entrasol nemen we veiligheid zeer serieus. Onze oppervlakteverwarmingssystemen werken op een laag voltage, wat betekent dat ze veilig zijn voor gebruik in diverse omgevingen. Bovendien bieden we 10 jaar garantie op onze verwarmingsfolie, waardoor u verzekerd bent van langdurige prestaties.

 

Waarom voor Entrasol kiezen?

Entrasol biedt talloze voordelen voor efficiënte en duurzame oppervlakteverwarmingssystemen. Met het lage energieverbruik, de eenvoudige installatie, de gezonde warmteverspreiding en de flexibele temperatuurregeling is Entrasol de ideale keuze voor uw verwarmingsbehoeften.

Neem contact op met Entrasol

Bent u benieuwd wat Entrasols verwarmingsfolie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 085 047 16 34 of stuur een e-mail naar info@entrasol.nl. Ons team beantwoordt graag al uw vragen en werkt samen met u aan de ideale verwarmingsoplossing voor uw project.

Bekijk nu onze standaardpakketten met prijzen.