Maatwerk

Bij Entrasol begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen en behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor verwarmingsfolie die perfect aansluiten bij de wensen van u als woningorganisatie, verhuurder, aannemer of projectontwikkelaar.

Of het nu gaat om het verwarmen van een enkele woning, een appartementencomplex, een kantoorpand of een grootschalig nieuwbouwproject, we passen onze verwarmingsfolie aan om te voldoen aan de specifieke vereisten van uw project.

Onze producten

Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Infrarood universele verwarming

 • Werkt op een lage spanning van 24 volt.
 • Geniet van de comfortabele infraroodwarmte.
 • Geschikt voor installatie achter gipsplaten.
 • Ideaal voor pvc- en laminaatvloeren.
 • Toepasbaar als plafond-, wand- en vloerverwarming.
Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Zelfklevende verwarming

 • Beschikbaar in 24, 32 en 45 volt laagspanning.
 • Naadloze installatie onder tegels, egaline en stucwerk.
 • Toepasbaar als plafond-, wand- en vloerverwarming.
 • Specifiek ontworpen voor gebruik in combinatie met verlijming (stucwerk, tegels egaline e.d.)
Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Behang verwarming

 • Werkt op een lage spanning van 24 volt.
 • Biedt comfortabele infraroodwarmte.
 • Toepasbaar als plafondverwarming en wandverwarming.
 • Als behang te verwerken.

 

Onze werkwijze bij maatwerkprojecten

Bij Entrasol streven we ernaar om maatwerkprojecten soepel en efficiënt te laten verlopen. Wanneer u kiest voor maatwerkoplossingen bij Entrasol, ondersteunt ons ervaren team van experts u bij elke stap van het proces. Vanaf het allereerste contact tot aan de uiteindelijke installatie staan we paraat om uw wensen en behoeften te begrijpen en te vertalen naar de invulling van uw warmtebehoefte.

We luisteren aandachtig naar uw vereisten, analyseren de specifieke kenmerken van uw project en bieden vervolgens advies en begeleiding om de meest geschikte verwarmingsoplossing te ontwerpen.

Focus van Entrasol: uw partner voor verwarmingsfolie

Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige producten die naadloos aansluiten bij uw behoeften, waarbij we streven naar duurzaamheid, vitaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid. Met Entrasol rekent u op een betrouwbare partner die maatwerk levert met een focus op kwaliteit en tevredenheid.

Bespaar op energiekosten

Met de infrarood folie van Entrasol maakt u aanzienlijke financiële besparingen mogelijk. Onze innovatieve systemen zijn ontworpen om uiterst efficiënt om te gaan met energie, waardoor u profiteert van lagere energiekosten.

Bovendien is ons verwarmingssysteem onderhoudsvrij wat verder gemak en kostenbesparingen oplevert. Met Entrasol investeert u niet alleen in comfortabele verwarming, maar ook in een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor uw projecten.

Lage investeringskosten

De investeringskosten voor onze verwarmingssystemen zijn aanzienlijk lager dan die voor verwarming op gas, olie, pellets, warmtepompen of aardwarmtepompen. Hierdoor profiteert u niet alleen van milieuvriendelijke verwarming, maar bespaart u ook op de initiële kosten. Bekijk de onderstaande afbeelding voor de investeringskosten voor onze verwarmingsfolie vergeleken met andere verwarmingssystemen.

 Infographic van de investeringskosten van verwarmingsfolie van Entrasol in vergelijking met andere conventionele verwarmingssystemen.

Lage CO2-emissie

Niet alleen liggen de investeringskosten lager met onze verwarmingsfolie, maar ook de CO2-uitstoot is aanzienlijk minder. Als u voor onze duurzame verwarmingsoplossingen kiest, draagt u actief bij aan een groenere toekomst en vermindert u uw ecologische voetafdruk. Bekijk de onderstaande afbeelding om inzicht te krijgen hoeveel CO2 u met de verwarmingsfolie van Entrasol uitstoot en hoeveel met andere verwarmingssystemen. 

Infographic mte CO2 emmisie per verwarmingstype

Lage CO2-uitstoot bij productie

Bij de productie van onze verwarmingsfolie is de CO2-uitstoot aanzienlijk minder dan bij andere conventionele verwarmingssystemen. U draagt hierbij dus niet alleen bij aan een lagere uitstoot bij het gebruik, maar ook tijdens de productiefase. In de onderstaande afbeelding ziet u hoeveel minder CO2 de productie van Entrasol verwarmingsproducten oplevert in vergelijking met andere verwarmingssystemen.

Infographic met de CO2-uitstoot per verwarmingssysteem.

Onze voordelen

Entrasol biedt diverse voordelen voor u als verhuurder, woningbouworganisatie, aannemer of projectontwikkelaar die gebruik maakt van onze infrarood verwarmingsfolie, namelijk:

 • Profiteer van 10 jaar garantie op onze verwarmingsfolie.
 • Combineer de verwarmingsfolie met zonnepanelen, zodat u van groene energie gebruik kan maken.
 • Laag energieverbruik ten opzichte van conventionele systemen en een warmtepomp, wat resulteert in lagere energiekosten.
 • Onze verwarmingsfolie is onderhoudsvrij, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over relmatige onderhoudswerkzaamheden.

Over Entrasol

Bij Entrasol hebben we een passie voor innovatieve verwarmingsoplossingen die voldoen aan de behoeften van moderne gebouwen. Als expertisecentrum voor infraroodwarmte leveren we duurzame en efficiënte systemen die het leefcomfort verhogen en tegelijkertijd de energiekosten verlagen.

Als groothandel en expert in plafond-, wand- en vloerverwarming bieden we niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook ondersteuning bij het ontwerp en de installatie van onze verwarmingssystemen. Onze missie is om u als klant te helpen bij het realiseren van kosteneffectieve en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Neem direct contact met ons op en plan een afspraak in

Bent u bezig met een nieuw project en wilt u een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing integreren, zoals plafond-, wand- of vloerverwarming? ? Neem dan direct contact met ons op via 085 047 16 34 of stuur een e-mail naar info@entrasol.nl. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar!

Bekijk nu onze standaardpakketten met prijzen.