Infrarood vloerverwarmingsfolie

Optimaliseer de verwarming van uw ruimtes op een slimme, efficiënte en milieubewuste wijze met onze infrarood vloerverwarmingsfolie. Deze 24-volt oplossing zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, terwijl het geen extra ruimte vereist.

 • 10 jaar garantie
 • Maatwerk
 • Onderhoudsvrij
 • Verwarm per kamer
 • Combineren met zonnepanelen
 • Gezond binnenklimaat

Onze vloerverwarming

We bieden twee speciaal ontworpen producten die uitstekend geschikt zijn als vloerverwarming, namelijk infrarood folie en zelfklevende verwarmingsfolie. Elk product heeft diverse voordelen en toepassingen die u hieronder terugvindt.

Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Infrarood universele verwarming

 • Werkt op een lage spanning van 24 volt.
 • Geniet van de comfortabele infraroodwarmte.
 • Geschikt voor installatie achter gipsplaten.
 • Ideaal voor pvc- en laminaatvloeren.
 • Toepasbaar als plafond-, wand- en vloerverwarming.
Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Zelfklevende verwarming

 • Beschikbaar in 24, 32 en 45 volt laagspanning.
 • Naadloze installatie onder tegels, egaline en stucwerk.
 • Toepasbaar als plafond-, wand- en vloerverwarming.
 • Specifiek ontworpen voor gebruik in combinatie met verlijming (stucwerk, tegels egaline e.d.)

Voordelen van infrarood vloerverwarming

Ervaar de constante en gelijkmatige warmteverdeling met onze 24 volt vloerverwarming. In tegenstelling tot traditionele radiatoren, die vaak “koude zones” achterlaten, zorgt onze vloerverwarming ervoor dat elke hoek van de ruimte aangenaam warm is. Onze verwarmingsfolie richt zich op het verwarmen van objecten in plaats van de lucht, wat de efficiëntie verhoogt. De verwarmde objecten houden de warmte langer vast, waardoor uw ruimte langdurig comfortabel blijft. Bovendien zorgt onze infrarood verwarmingsfolie voor een vermindering van luchtcirculatie, waardoor er minder stof rondzweeft in de kamers. Hierdoor ontstaat er een gezonder binnenklimaat. Kies voor onze vloerverwarming en geniet van een duurzaam verwarmd huis met verbeterde luchtkwaliteit.

Dunne vloerverwarming

Onze dunne vloerverwarming is de ideale oplossing voor plaatsing onder PVC en laminaatvloeren, evenals onder tegels in ruimtes, zoals de keuken of badkamer. Deze flexibele en discrete verwarmingsoplossing biedt efficiënte warmte, waardoor het perfect is voor renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Dunne vloerverwarming

Energiezuinige vloerverwarming

Wilt u op een efficiënte en duurzame manier een ruimte in een woning of bedrijfspand verwarmen? Onze vloerverwarming is een energiezuinige oplossing die zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk is. Onze geavanceerde systemen zijn ontworpen voor de levering van een optimale warmteverdeling met minimaal energieverbruik.

Infrarood vloerverwarmingsfolie

Elektrische vloerverwarming infrarood installeren

Vakmensen, zoals binnenhuisarchitecten, behangers, timmermannen, installateurs, stukadoors of schilders, installeren onze elektrische vloerverwarming infrarood eenvoudig, omdat er geen specifieke elektrische kennis nodig is. Dit gebruiksvriendelijke systeem is ontworpen voor snelle en eenvoudige implementatie, waarbij het risico tijdens de installatie minimaal is. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte verwarmingsoplossing zonder de complicaties van traditionele installatiemethoden. Met onze infrarood vloerverwarming kiest u voor comfort, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Maatwerk

Bij Entrasol richten we ons op maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten op de specifieke behoeften van elk project. Deze aanpak garandeert dat onze klanten altijd de meest effectieve en efficiënte verwarmingsopties hebben die perfect passen bij hun unieke situaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Entrasol? Vraag dan een offerte aan.

Neem contact op met Entrasol

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze infrarood vloerverwarmingsfolie? Neem dan contact met ons op via 085 – 047 16 34 of stuur een e-mail naar info@entrasol.nl. Ons deskundige team helpt u graag bij het vinden van de beste verwarmingsoplossing voor uw project.

Bekijk nu onze standaardpakketten met prijzen.