Voor mij als installateur

Duurzaam
Bent u ook op zoek naar een duurzaam alternatief voor een warmtepomp? Vloer-, wand- en plafondverwarming als hoofdverwarming, snel te installeren en volledig onderhoudsvrij? Dan bieden wij speciaal voor u als projectontwikkelaar, aannemer of installateur interessante producten aan.

Directe warmte
Veel andere verwarmingssystemen werken indirect. Eerst wordt water opgewarmd dat daarna in buizen door de vloer geloodst wordt, daarna geeft het verwarmde water de warmte af aan de omgeving (lees: cementdekvloer) voordat de vloer over haar gehele oppervlakte verwarmd is en de warmte goed aan de ruimte kan afgeven, hierdoor is het noodzakelijk dat deze systemen altijd aanstaan, zonde, dat kan veel efficiënter: met Entrasol verwarming! 

Over Entrasol
Entrasol Europe B.V. is naast expertisecentrum op het gebied van infrarood warmte een groothandel in laagvoltage oppervlakte verwarmingssystemen. Wij ondersteunen u bij uw project met het intekenen van het Entrasol verwarmingssysteem. Tevens verzorgen wij opleiding van installateurs/verwerkers voor de installatie.

Voordelen

  • Laag verbruik t.o.v. conventionele systemen
  • Geen vermogensverlies
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Geen ketel, leidingen en radiatoren nodig
  • Makkelijk te combineren met zonnepanelen

Uit onderzoek blijkt

Bekijk nu onze standaardpakketten met prijzen.