Entrasol verwarmingsfolie

Met Entrasols verwarmingsfolie, een volwaardig verwarmingssysteem, verwarmt u moeiteloos diverse ruimtes, waaronder kantoorpanden, woningen en vakantieparken. Met deze infrarood folie creëert u een uitstekende vochtbalans en een allergievriendelijk kamerklimaat.

De werking van onze verwarmingsfolie

Met onze 24-volt infrarood folie geniet u van geleidelijk verspreide, direct voelbare warmte door de kamer dankzij ultra efficiënte omzetting van laagspanning in warmte. Het systeem functioneert op elektriciteit, waardoor de noodzaak van radiatoren, ketels of leidingen op de locaties waar u onze verwarmingsfolie installeert, overbodig wordt.

Vloerverwarmingsfolie

Vloerverwarming is een optimale keuze voor zowel renovatie als nieuwbouw van woon- en kantoorgebouwen. Onze infrarood vloerverwarmingsfolie onderscheidt zich van traditionele verwarmingssystemen op het gebied van kosten en installatiegemak. De verwarmingsfolie installeert u moeiteloos en is geschikt voor diverse vloerbedekkingen, waaronder parket, laminaat, linoleum en plavuizen

Entrasol vloerverwarmingsfolie
Entrasol muurverwarming

Wandverwarmingsfolie

Wandverwarming was nog nooit zo efficiënt als met onze wandverwarmingsfolie. De elektrische wandverwarming integreert moeiteloos onder een stucplaat, behang of verf. De ultradunne warmtebanen bieden een innovatieve benadering van huis- of kantoorverwarming. De kabels zijn discreet achter de plinten weggewerkt. De verwarmde wand straalt comfortabele warmte uit, wat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.

Plafondverwarmingsfolie

Onze verwarmingsfolie komt volledig tot zijn recht als plafondverwarming, waarbij het plafond als de meest optimale locatie wordt beschouwd. De warmte van de infrarood folie wordt naar beneden gestraald, waardoor de warmte zich moeiteloos door de ruimte verspreidt zonder belemmeringen van obstakels zoals kasten, meubels of gordijnen. Deze innovatieve benadering van ruimteverwarming maakt het plafond tot een perfecte plek voor onze verwarmingsfolie.

Entrasol verwarmingsfolie - plafondverwarming
Entrasol directe verwarmingsstralen

Directe verwarming

In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen die een ruimte indirect verwarmen, biedt onze infrarood verwarmingsfolie directe warmte. Bij indirecte verwarming wordt eerst water opgewarmd, dat vervolgens via buizen door de ruimte wordt geleid. Tijdens dit proces gaat veel warmte verloren, wat resulteert in hogere energiekosten voor het verwarmen van de omgeving. Onze verwarmingsfolie zorgt daarentegen voor een directe en geleidelijke verwarming van uw omgeving, waardoor u direct kunt genieten van een warme atmosfeer.

Verwarmingsfolie gebruiken

Onze veelzijdige verwarmingsfolie is geschikt voor universeel gebruik. Of het nu gaat om vloer-, wand- of plafondverwarming, onze verwarmingsfolies passen naadloos in elke toepassing. De onzichtbare verwerking maakt het eenvoudig om eroverheen te stuken of schilderen, waardoor uw verwarming discreet en efficiënt integreert met de ruimte.

 

 

Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Infrarood universele verwarming

 • Werkt op een lage spanning van 24 volt.
 • Geniet van de comfortabele infraroodwarmte.
 • Geschikt voor installatie achter gipsplaten.
 • Ideaal voor pvc- en laminaatvloeren.
 • Toepasbaar als plafond-, wand- en vloerverwarming.
Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Zelfklevende verwarming

 • Beschikbaar in 24, 32 en 45 volt laagspanning.
 • Naadloze installatie onder tegels, egaline en stucwerk.
 • Toepasbaar als plafond-, wand- en vloerverwarming.
 • Specifiek ontworpen voor gebruik in combinatie met verlijming (stucwerk, tegels egaline e.d.)
Zelfklevende verwarmingsfolie 24 volt

Behang verwarming

 • Werkt op een lage spanning van 24 volt.
 • Biedt comfortabele infraroodwarmte.
 • Toepasbaar als plafondverwarming en wandverwarming.
 • Als behang te verwerken.

 

Elektrische verwarmingsfolie installeren

Voor de installatie van onze verwarmingsfolie is geen elektrische expertise vereist. Onze infrarood folie wordt moeiteloos geïnstalleerd door binnenhuisarchitecten, behangers, timmermannen, installateurs, stukadoors of schilders. De montage en het gebruik zijn risicoloos en u boort probleemloos door de verwarming heen, zonder dat dit de werking beïnvloedt.

Neem contact op met Entrasol

Wilt u ontdekken hoe Entrasols infrarood folie waarde toevoegt aan uw projecten? Neem dan contact met ons op via 085 – 047 16 34 of stuur een e-mail naar info@entrasol.nl. Ons team staat paraat om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij het vinden van de ideale oplossing voor uw project.

Bekijk nu onze standaardpakketten met prijzen.