Infrarood folie

Ontdek de veelzijdigheid van onze infrarood folie, een universele verwarmingsoplossing die verschillende ruimtes efficiënt en comfortabel verwarmt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

 • Functioneert op een veilige lage spanning van 24 volt.
 • Ervaar het genot van comfortabele infraroodwarmte.
 • Geschikt voor naadloze installatie achter gipsplaten.
 • Ideaal voor vloeren met pvc- en laminaatbedekking.
 • Veelzijdig toepasbaar als plafond-, wand- en vloerverwarming.

Onze infrarood universele verwarming

Onze infrarood folie biedt een breed scala aan toepassingen, waaronder wand-, plafond- en vloerverwarming. Deze ultradunne, sterke en lichtgewicht folie integreert u moeiteloos onder stucwerk, behang of verf. Als een flexibele en efficiënte verwarmingsoplossing vormt het een waardevolle toevoeging aan diverse bouw- en renovatieprojecten, waarbij comfort, duurzaamheid en gebruiksgemak centraal staan. Met onze infrarood folie geniet u van een comfortabel binnenklimaat zonder in te leveren op stijl of functionaliteit.

 • Werkt op een lage spanning van 24 volt.
 • Geniet van comfortabele infraroodwarmte.
 • Geschikt voor installatie achter gipsplaten.
 • Ideaal voor pvc- en laminaatvloeren.
 • Toepasbaar als plafond-, wand- en vloerverwarming.
Infrarood folie

Voordelen van infrarood folie

Onze innovatieve verwarmingssystemen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne verwarmingsproblemen. U profiteer van diverse voordelen met onze infrarood folie, namelijk:

 • 10 jaar garantie: profiteer van 10 jaar garantie op onze infrarood verwarmingsfolie.
 • Groene energie: onze infrarood folie combineert u eenvoudig met zonnepanelen, waardoor u bijdraagt aan een groene toekomst.
 • Bespaar ruimte: met Entrasol profiteert u van duurzame verwarming zonder extra ruimte in beslag te nemen, waardoor u meer beschikbare ruimte heeft voor invulling van de kamer.
 • Laag energieverbruik: in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen is onze infrarood folie laag in energieverbruik.
 • Hypoallergene ruimte: onze infrarood verwarmingsfolie vermindert de verspreiding van stof.

Toepassingen van onze infrarood folie

Met onze infrarood folie bieden we veelzijdige toepassingsmogelijkheden. U kunt deze innovatieve verwarmingsoplossing op verschillende manieren gebruiken, zoals voor vloer-, plafond- en wandverwarming.

Infrarood folie vloerverwarming

Met onze dunne infrarood folie voor vloerverwarming geniet u van warmte onder diverse vloersoorten, waaronder parket, tegels, laminaat en pvc. De ultradunne structuur van onze folie maakt dit mogelijk. Of u nu zelf handig bent of liever vakmensen inschakelt, de installatie is eenvoudig uit te voeren door timmerlieden, installateurs en stukadoors.

Infrarood folie vloerverwarming
Behang verwarming

Infrarood folie plafond

Onze infrarood folie voor het plafond zorgt niet alleen voor een aangename en comfortabele sfeer, maar biedt tevens een energiezuinige verwarmingsoplossing voor uw ruimte. Dankzij de dunne en flexibele folie is de installatie moeiteloos en past deze perfect bij elk interieur, waardoor u profiteert van een efficiënte en stijlvolle verwarmingsoptie.

Infrarood folie als wandverwarming

Ten slotte biedt onze infrarood folie ook de mogelijkheid om te dienen als wandverwarming. Deze folie installeert u eenvoudig achter gipsplaten en tegels, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in elke ruimte van uw woning of kantoor.

Infrarood folie als wandverwarming

Maatwerk

Bent u geïnteresseerd in het integreren van infrarood folie in uw panden of kantoren? Bij Entrasol streven we naar maatwerk, zodat we altijd aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze deskundige teamleden begeleiden u bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw projecten. Vraag een offerte aan, dan bespreken we zo snel mogelijk de mogelijkheden met u door.

Neem contact op met Entrasol

Heeft u nog vragen over onze infrarood folie? Neem dan contact met ons op via 085 047 16 34 of stuur een e-mail naar info@entrasol.nl. We beantwoorden graag al uw vragen!

Bekijk nu onze standaardpakketten met prijzen.